PolarQuests och Staffan Widstrand besökte Fotomässan

Ännu en Fotomässa är över. I fredags öppnade Stockholmsmässan portarna för att i tre dagar välkomna fotointresserade från hela Sverige. Inspirationskällorna var många, från det senaste när det gäller kamerautrusning till föredrag och workshops på scen. Även PolarQuest fanns med som en av utställarna och i vår monter kunde resglada fotografer få svar på sina frågor om våra resor.

Det råder ingen tvekan om att en resa till Svalbard eller Antarktis, med det spännande djurlivet och den storslagna naturen, är något som står högt upp på många fotointresserades önskelista.

Många var också de som lyssnade på lördagens sista föredragshållare – naturfotografen Staffan Widstrand när han till sin fantastiska bilder berättade om sitt senaste besök på Svalbard.

Staffan Widstrand är även en av grundarna till projektet Wild Wonders of Europe (WWE). Läs mer om projektet här. PolarQuest kommer under 2012 att genomföra expeditionskryssningar på Svalbard i samarbete med WWE. Detta innebär att det på fyra avgångar kommer att finnas en professionell fotograf från WWE med ombord som föreläsare och inspiratör. Med på resan ”Höst på Svalbard” den 16-28 september kommer Staffan Widstrand att finnas med. Läs mer om resorna och fotograferna här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: